Met 22 dames van de KVB Son en Breugel hebben wij vandaag uw mooi museum bezocht. Het was de moeite waard, en er zijn veel herinneringen van vroeger opgehaald. Dank u wel voor de mooie middag.

De “verhalen tafel” Nijnsel heeft een fijne voormiddag gehad. De verhalen rondom de vele attributen – gebruiksvoorwerpen en machines kamen vanzelf los. Zeer veel was herkenbaar door de deelnemers. Bert en Annie hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en de mooie ontspannen uitleg over jullie museum.

fam. Nabuurs, het was heel mooi en heel gezellig. Alles ligt er keurig bij. Veel succes in de toekomst. Fam Nabuurs.

Ahrend gepensioneerde. Het is een geweldig museum. de rondleiding is grandioos en wordt met de nodige portie humor verteld. Bedankt!!!

Videoclub Schijndel. We hebben een hele fijne middag gehad. Veel geleerd van het verleden en ook nog veel plezier gehad. Geweldig !!!

Familiedag familie Tops. We hebben het geweldig gevonden met een leuke uitleg van Bert. En een lekker bakje koffie van Annie de gastvrouw. Heel interessant al die werktuigen – gereedschappen en oude ambachten. Nogmaals, hartelijk dank voor de fijne middag.

Zonnebloem Beek en Donk.  Het was een waar genoegen, geweldig, erg genoten. Goede uitleg voor vele van ons heel herkenbaar. Hartelijk dank.

Met de vrouwen netwerk kookclub hebben we prachtige avond gehad met geweldige uitleg over vele spullen waarvan we sommige nog wel kenden. Iedereen vond het geweldig en vele van ons willen weer graag een keer terug komen.

Drents Dorp Eindhoven. Bedankt voor het interessante museum. Leuke uitleg, was geweldig. Dank je wel.

Ik heb erg genoten van jullie museum tijdens de aansluitdag. Hopelijk blijft dit museum nog lang bewaard voor het nageslacht. Mengsje de Graaf Bunschoten – Spakenburg.

had niet gedacht om dit te zien vond het geweldig!!! leuke aansluitmiddag gehad, ervan genoten.

Vereniging van eigenaren; Of je hele kindertijd met de verhalen en beelden van je opa en oma  voorbij komen. bijzondere generatie zijn we nu, een ontdekkingstocht in het verleden voor de jeugd. en de enthousiaste rondleiding heel veel dank . vereniging van eigenaren.

we zijn hier gastvrij ontvangen met kop koffie en cake. dat was super lekker. in een woord geweldig!!!  K.B.O Boekel.

wij waren zeer verast met deze rondleiding die zo spontaan en gezellig werd gegeven.     fam.. Zuijdewijk Harderwijk.

Zonne bloem Veghel;  Ogen oren te kort !!Bedankt voor de goede ontvangst en de gastvrijheid. een hele geslaagde , gezellige middag. heel veel dank. afd. Zonnebloem Veghel

Fantastisch wat een geschiedenis en wat een verhalen. heel bijzonder. Hans en Marijke Dekker Heerhugowaard.

Bijzonder , wat een verteller. wat veel te zien. kei gezellig bedankt!!!   Hans en Anne Nooy Hoensbroek.

Het was gezellig en zeer leerzaam. Hoeve Strobol draagt de naak MUESEUM met eer!!!! Aschwin en Anne van Hoon.

Isedorus vereniging;  Geweldige rondleiding gehad. het is een fantastisch museum en goed onderhouden, leuke vertelling van Bert.

Leuke rondleiding en gezellig om naar te luisteren. kei leuk!!!  wij waren hier met de vriendengroep uit Gerwen – Nuenen en Son en Breugel.

K.B.O Erp – Keldonk en Boerdonk. Wij stonden versteld van hoe groot en divers de verzameling is. veel herkenning, maar lang niet alles. De rondleiding as heel plezierig.

Gerard en Annyta Kox. Erg leuk en wat een verzameling!!Genoten van de passie waarmee het door Bert verteld word.

Fam. Meyer; Wij hebben een interessante rondleiding van een bevlogen man mogen meemaken. veel gehoord, gezien, en genoten van mooie erfgoed. hartelijk dank voor deze middag.

wij zijn hier geweest met een vriendenclub uit Gemert Frou Frou club. we hebben een mooie verzameling gezien en erg herkenbaar met een goede uitleg.

Joop – Henny – Pieter en Afre uit Castricum. een prachtige rondleiding in een mooi nostalgisch museum. wat een mooie tentoonstelling, wat is er veel te zien. geweldig dat jullie dit met vrijwilligers zo onderhouden. terug naar vroeger met iets van het heden hebben wij Hoeve Strobol betreden. van Genoten. vriendelijk Dank.

Vrouwen uit Nuenen en Gerwen. Dames van het koortje van vrouwenorganisatie VVNG zijn bijzonder hartelijk ontvangen door fam. Verbakel. Bert en Annie hebben ons met veel enthousiasme verteld over hun hobby. wij zijn erg onder de indruk van alles at te zien en te horen is. We hebben genoten Geweldig!!

Het was fantastisch zeer mooi en alles goed verzorgd. VTMC Markelo

Heel mooi en enthousiaste gids JAVA.

wat een prachtig museum en wat enthousiasme Fantastisch uitje. Wim en Hanny uit Wijchen.

wat een prachtig museum en het was “kosterlijk”om naar te luisteren. Groeten uit Friesland Wim.

we hebben een hele fijne rondleiding gehad en veel gezien. het wordt goed uitgelegd. alles ziet er perfect uit. wij waren heel erg tevreden. veel succes met dit alles en tot zien. hartelijk dank namens de accordeon club uit Heeswijk Dinther.

voor herhaling vatbaar, interessant!! fam. Schoenders Uden.

Genoten van de rondleiding Bedankt VVV Sint Oedenrode.

het was een interessante rondleiding met onze gids Bert. Hij is een gezellige spreker met veel interesse van zijn museum. we hebben er samen van genoten. familie Peeters uit Sommeren en Asten

Interessante rondleiding en iedereen heeft kater nog even lekker na gebuurt over het herkenbare wat we hebben gezien. bedankt Buurt Kuilgaart.

wat geweldig!! wat een hoop ouwe historie van onze voorvaderen. bedankt De Boemelaars uit Zijtaart. tot op de Oogst dag.

Op aanraden van mijn Vader hier met de afdeling van DAF geweest. Geweldig enthousiaste rondleiding. ook aan de reacties van de collega’s te zien was iedereen tevreden. bedankt Frans Bekkers afdeling TA-DAF

Bedankt XX Elle Habraken Geweldig.

Brandweer Zeeland; Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid. het was ontzettend leuk en herkenbaar. de voorzitter kan heel bevlogen vertellen. vooral de Deutz was heel interessant. hartelijk daarvoor. Brandweer Zeeland